ReTHINK #dit liv, dine valg

– en rejse med mening og retning

Kan ikke? Fordi din chef ikke spiller med, fordi din løn ikke er høj nok, fordi det er umuligt at finde et godt job i din alder, fordi du ikke har et eksamensbevis, fordi andre kan gøre det bedre, fordi…?

 

Dit liv kan blive forandret

Fordi, på trods af forhindringer, så har du et frit valg til at leve det liv du ønsker, med et nyt job, en (ny) uddannelse, med et projekt der kommer fra hjertet.

Her er et kursus med et intenst fokus på dine kompetencer, både formelle og fremfor alt de uformelle.

Det er de kompetencer, som ikke kommer ved formelle uddannelser og kurser, men ved at være den du er, at have oplevet det, du har, og at have de erfaringer, som er kommet ud af det.

Ofte gemmes disse vigtige kompetencer væk under dække af “erhvervserfaring” eller vi affejer dem fordi de ikke er opstået på arbejdet, men jo “bare er en hobby”.

Så hvad mon der vil ske, hvis du ser nærmere på dit liv og dine kompetencer i et bredere perspektiv?

Vi skelner måske mellem arbejde og fritid, men vores kompetencer skelner ikke.

De er der hele tiden, og de udvikler sig hele tiden, om vi vil det eller ej.

Jesper H Christiansen

Edgeware Europe

Se og lyt

Lyt til hvad folk som ikke kender dig ret godt, ser som dine styrker og som noget der er godt ved dig. Et upartisk perspektiv fra andre ser ofte mere end vi forventer. At opleve denne form for anerkendelse føles rigtig godt!

Søg og find

Tænk på alle dine medmennesker. Hvem kan støtte dig og hvordan? Hvem gør det frivilligt? Hvem kan du spørge? Når dine allierede tror på dig, bliver selv dine afveje til eventyr!

Tænk, gentænk og tænk fremad

Du kommer ikke kun til at føle dig frem, du får også en arbejdsbog og redskaber til grundigt at kunne gentænke enhver realisering, ethvert ønske, hver ide, og til at kunne undersøge dem i dit hoved. Når dit hoved forstår hver beslutning, giver det dig ekstra styrke!

Se tilbage – med kikkert og forstørrelsesglas

Udforsk alle de små og store succeser du har haft. Opdag situationer hvor du følte dig stærk, glad, og meningsfuld. Fordi det du kan, og det du er god til, sker ikke (kun) på arbejdet!

Planlæg – med mikroskop og tryllestav

Skriv en to-do liste som får dit hjerte til at le. Udvikl skønne handlingsalternativer og definer de første skridt på din nye vej. Fordi selv den længste rejse begynder med det første skridt, og små skridt giver en lettere start!

Program

 

  • Velkommen
  • Tænkningen bag Dit liv, dine valg
  • Personlig retning for forløbet
  • Tilbageblik: Timer, måneder, år
  • Kompetenceudtræk
  • Personlig retning revideret
  • Netværk
  • Mulige handlinger
  • Næste skridt
  • Afslutning

 

Jesper H Christiansen

Jesper H Christiansen

Selvstændig konsulent, underviser & coach

 

Jesper har været selvstændig siden 1997, og arbejdet for både private og offentlige organisationer, små og store virksomheder.

Han er uddannet Kaospilot, Systemisk konsulent og Solution-Focused Brief Coach.

Hvis du har spørgsmål kan du sende en mail til: mail@edgeware.eu.