BUSINESS COACHING

Coaching – når nu betyder nu

 

Arbejd med et nærbillede eller det store perspektiv

Som selvstændig eller lille virksomhed har du ofte begrænsede ressourcer i forhold til at tage vigtige beslutninger eller håndtere pludselige udfordringer i din virksomhed.

Der er ikke en HR-afdeling du kan gå til, og det betyder, at du skal vælge dine løsninger omhyggeligt, hvilket igen betyder, at du har brug for tid til at tænke før du tager beslutninger.

Her kommer vores coaching ind.

Hvis du sidder fast, eller hvis du bare har brug for at stoppe op og finde ud af, hvad næste skridt i din virksomhed skal være, så kan coaching være en rigtig god måde at bevæge sig frem på.

 

Vi giver ikke gode råd.
Vi giver plads til, at dine løsninger opstår.

 

Måske står du over for følgende:

  • Forholdet til din leverandør eller kunde bliver anspændt, og du har brug for at forbedre det.
  • Du vil forbedre dine services eller produkter, men ved ikke hvor du skal starte og hvad som er mest vigtigt.
  • Du har ansat din første medarbejder eller har lavet en langsigtet kontrakt med en anden virksomhed, og vil sikre dig, at samarbejdet bliver effektivt.
  • Du vil udvikle dine medarbejdere, men har ikke de nødvendige kompetencer (eller størrelse og ressourcer til at ansætte en HR-manager).

 

Praktiske detaljer

Edgeware coaching sessioner kommer i to forskellige versioner: Et nærbillede (én 30-minuters coach-session) eller det store perspektiv (coaching per minut).

 

1. Nærbilledet

En enkelt coaching-session

1 x 30 minutter

Dette er et godt valg, hvis du har et engangs-emne, du har brug for at behandle her og nu, og du ikke har lyst til at investere for meget og måske ende med at betale for noget, du ikke bruger.

 

2. Det store perspektiv

Betal-per-minut coaching sessioner

4 x 30 minutter

Vælger du at købe fire sessioner på én gang, kan du bruge dem per minut. Dette giver dig den mest effektive udnyttelse af den tid, du har betalt for. Du bestemmer, hvornår en samtale er slut, hvilket giver dig kontrol over, hvor meget tid der skal bruges på det emne, du kommer med.

Dette er også et godt valg hvis du er i en proces, hvor du har brug for adskillige følge-samtaler omkring det samme emne for at kunne forblive fokusereret, holde din fremdrift mod forandringer, og for at sikre dig, at de forandringer du ønsker, faktisk sker.

Success er en rejse,
ikke en mål.

Ben Sweetland